Kapa Za Kupanje

299,00 RSD

Mi smo web shop koji pruža garanciju od 24 meseca na sve naše proizvode.
Radno vreme call centraRadnim danom od 10:00 do 16:00
Očekivano vreme dostave:Primljene narudžbine biće isporučene u roku od 1 do 3 radna dana.

Savršena kapa za kupanje i zaštitu od vode!

Predstavljamo vam porodičnu zadebljanu vodootpornu kapu za kupanje sa visokokvalitetnim matiranim čipkastim dizajnom i jasnim štampanim uzorcima. Ova kapa nije samo elegantna, već i izuzetno praktična, pružajući kompletnu zaštitu u svim situacijama gde su voda i para prisutni. Idealna je kako za upotrebu u kupatilu, tako i u kuhinji, zahvaljujući svojoj posebnoj otpornosti na uljane pare.

Kapa Za Kupanje sa Izdržljivim i modernim dizajnom

Napravili smo ovu kapu sa posebnim fokusom na izdržljivost i estetiku. Sa zadebljanim slojem, pruža potpunu vodootpornu zaštitu, dok čipkani dizajn dodaje dašak elegancije. Kapa je pogodna za sve članove porodice, pa možete zaboraviti na mokru kosu nakon tuširanja ili ulje koje se zadržava tokom kuvanja. Zahvaljujući jasnim štampanim uzorcima, dostupna je u različitim varijantama koje će se savršeno uklopiti u vaš stil.

Višenamenska upotreba

Bilo da je koristite dok kuvate u kuhinji ili se tuširate u kupatilu, ova kapa je vaša najbolja zaštita. Vodootporni materijal ne propušta vodu ni paru, što znači da vaša kosa ostaje suva i uredna. Zahvaljujući čipkastom završetku, ne samo da je funkcionalna, već i izgledate moderno dok je nosite.

Idealna veličina i lako održavanje

Kapa Za Kupanje dolazi u dimenzijama 15x5x0.1 cm, teži samo 20g, što je čini izuzetno lakom za nošenje i skladištenje. Možete je lako očistiti i održavati.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti recenziju “Kapa Za Kupanje”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *